Onze oplossingen

Samen bouwen wij aan de toekomst van uw bedrijf

Euconsulting

Mobiel

Euconsulting

internet + vaste telefonie

Euconsulting

Cloud Telephony

Euconsulting

IT oplossingen

MOBIEL

Het beste netwerkbereik om te bellen en te surfen.

Orange blijft voortdurend investeren in zijn mobiel netwerk om diensten van topkwaliteit aan te bieden en technologisch vooraan te blijven lopen. Daarom wordt het volledige 4G netwerk geleidelijk aan vernieuwd en verruimd het zijn 5G netwerk, wat nieuwe opportuniteiten biedt voor ondernemingen.

Met onze Connect Mobile formules beschikken wij over mobiele abonnementen op maat van uw onderneming.

Euconsulting
euconsulting
euconsulting
euconsulting
euconsulting
euconsulting
euconsulting

INTERNET + VASTE TELEFONIE

Vaste telefonie en internet.

Vaste telefonie zoals u die altijd kende, maar dan in een modern jasje, dat is het euconsulting aanbod van Orange. Wij bieden u onze vaste telefonie oplossingen altijd aan in combinatie met een snelle en stabiele datalijn. Zo belt u aan de hoogste kwaliteit. Vaste connectiviteit was nog nooit zo eenvoudig! 

Orange-netwerk

FIBER BIJ ORANGE

Kabel of glasvezel? Wij garanderen je hoe dan ook een snelle verbinding op maat van jouw verwachtingen. Wil je meer weten over de aansluiting op het Orange-netwerk? Dan zit je hier goed!

Orange, dat is kabel én glasvezel!

Het internet evolueert en ons netwerk evolueert mee!

Al jarenlang gebruiken we glasvezel in de kern van ons netwerk. Dankzij onze combinatie van fiber en coaxkabel kunnen we je zeer gediversifieerde internetformules aanbieden, gaande van Start Fiber (150 Mbps) tot Giga Fiber (1000 Mbps), om al je behoeften te vervullen.
Onze prioriteit: de beste service voor een redelijke prijs, zonder ingewikkeld technisch discours.
En door onophoudelijk in ons netwerk te investeren, willen we je ook de best mogelijke internetverbinding bieden.

CLOUD telefonie

Het beste netwerkbereik om te bellen en te surfen.

Cloud Telephony is hét alternatief voor een traditionele telefooncentrale. Met Cloud Telephony beschikt u over een oplossing voor vaste telefonie op maat van al uw behoeften. U telefoneert met uw vast nummer via uw gsm of laptop. Zo bent u steeds bereikbaar voor uw klanten via 1 nummer, waar ter wereld u zich ook bevindt. Daarnaast beschikt u over een supersnelle data connectie. Alles in één handig pakket. 

euconsulting
euconsulting cloud telephony

IT Oplossingen

Samen bouwen wij aan de toekomst van uw bedrijf

euconsulting werkt samen met Orange-ICT, de ICT-dienstverlener binnen de groep Orange Belgium. Net als euconsulting werken ze bij Orange-ICT met gepassioneerde mensen die over alle expertise beschikken om bedrijven en organisaties te inspireren, te begeleiden en te voorzien van ICT-oplossingen en diensten.

Samen zorgen wij ervoor dat onze klanten efficiënt kunnen werken dankzij een betrouwbare connectiviteit, met de juiste collaboratietool en dit allemaal in een veilige en stabiele IT-omgeving.

Koen

Uw oplossing

Klaar om uw telecom oplossing te ontdekken?

Eu Consulting